Berntsen Mulder Advocaten logo

Afbeelding

Berntsen Mulder header afbeelding
21 oktober 2015

Berntsen Mulder Advocaten, VOA en 4Sport slaan handen ineen voor 20 van Alphen 2016

Voor de 20 van Alphen van maart 2016 hebben Berntsen Mulder Advocaten, ondernemingsvereniging VOA en 4Sport Training Center de handen ineen geslagen. Samen maken we zoveel mogelijk relaties enthousiast mee te doen aan dit prachtige hardloopevenement in Alphen aan den Rijn. Ons doel is 150 hardloop-liefhebbers op de been te brengen.

“We vinden elkaar in een gezamenlijke sportieve missie,” zegt Matthijs Mulder van Berntsen Mulder Advocaten. “Bij vorige edities hebben we los van elkaar teams samengesteld. Dit jaar dachten we: samen kunnen we er iets nog mooiers van maken.”

De 20 van Alphen wordt gehouden op zondag 6 maart 2016. In 2015 deed Berntsen Mulder Advocaten mee met ruim 50 deelnemers. Ondernemingsvereniging VOA deed in voorgaande edities ook mee in samenwerking met 4Sport Training Center. “Vorig jaar hadden we rond de 100 deelnemers vanuit het VOA-bestand en trainingsleden van 4Sport,” vertelt John Loef van de VOA sportcommissie. “Ambitieus als we zijn wilden we er dit jaar een schepje bovenop doen. Vandaar dat we met Berntsen Mulder Advocaten en 4Sport in zee gaan.”

In de komende maanden gaat het team zoveel mogelijk deelnemers werven onder de zakenrelaties. Om deelnemers te helpen zich voor te bereiden op de wedstrijd, zal Ricardo van den Belt van 4Sport Training Center een serie trainingen verzorgen. “Onze missie als bedrijf is om zoveel mogelijk mensen aan het sporten te krijgen. Een evenement zoals de 20 van Alphen is natuurlijk een perfect doel om naartoe te werken.”

Meer informatie of direct aanmelden kan via onderstaande gloednieuwe website.

Foto boven: Het team van Berntsen Mulder Advocaten tijdens de editie van maart 2015.