Berntsen Mulder Advocaten logo

Afbeelding

Berntsen Mulder header afbeelding
27 maart 2017

Berntsen Mulder Advocaten doet mee aan nieuw iSt@rt spreekuur VOA/iFlow

iStart spreekuur geeft ondernemers vliegende startBerntsen Mulder Advocaten is één van de Alphense advocatenkantoren die meedoet aan iSt@rt, een nieuw initiatief om nieuwe ondernemers hulp te bieden. Het gaat om het tweewekelijks spreekuur in het iFlow-gebouw, waarbij diverse experts aanwezig zijn.

Het eerst iSt@rt spreekuur vindt plaats op vrijdag 31 maart, tussen 13 uur en 17 uur in het iFlow Ondernemershuis aan het Europaplein 10. Er zijn experts op het gebied van ondernemen, wet- en regelgeving, financiering, bedrijfskundige coaching, organisatie en fiscaliteit. Ook wanneer de adviseurs niet direct antwoord hebben op specifieke vragen kunnen zij starters toch verder helpen via hun netwerk. Op die manier slaan bedrijven in Alphen aan den Rijn de handen ineen om nieuwe ondernemers een vliegende start te bieden.

Wat is iSt@rt?

iSt@rt is hét informatie- en kennisplatform voor startende ondernemers in de gemeente Alphen aan den Rijn. Een portaal waar starters antwoorden kunnen vinden op veel vragen waar startende ondernemers mee rondlopen. Hoe richt ik mijn organisatie in? Kan ik financiering krijgen voor mijn plan? Waar liggen de commerciële kansen? Welke leveringsvoorwaarden moet ik hanteren? iSt@rt is een dienst van iFlow Ondernemingshuis, in nauwe samenwerking met de Vereniging van Ondernemingen (VOA) en de gemeente Alphen aan den Rijn.

Op een rij

Wat: spreekuur voor startende ondernemers
Wie: door experts op verschillende gebieden
Wanneer: iSt@rt vindt plaats op iedere oneven vrijdag in de maand
Waar: iFlow Ondernemingshuis, Europaplein 10, 2408 GX Alphen a/d Rijn
Hoe laat: tussen 13.00 uur en 17.00 uur. Gratis inloop. Afspraak niet nodig, maar mag wel via ondernemen@iflowalphen.nl of 0172-748150
Parkeren: eerste 2 uur gratis met blauwe parkeerschijf

iSt@rt is een initiatief van de Vereniging van Ondernemingen Alphen aan den Rijn, Flynth, Rabobank, Ondernemersklankbord, de gemeente Alphen aan den Rijn, iFlow Ondernemingshuis, Berntsen Mulder Advocaten e.a.