Berntsen Mulder Advocaten logo

Afbeelding

Berntsen Mulder header afbeelding
03 november 2014

Anneke van Tol versterkt team letselschade van Berntsen Mulder Advocaten

De letselschade-afdeling van Berntsen Mulder Advocaten is per 3 november uitgebreid. Letselschadeadvocaat Anneke van Tol komt ons team versterken. De maatschap is erg blij met de komst van Van Tol. “Met Anneke halen we een schat aan ervaring in huis,” zegt maatschapslid Karin Nijman.

Anneke van Tol wordt teamleider/advocaat personenschade bij Berntsen Mulder Advocaten. Het team letsel- en loonschade van Berntsen Mulder Advocaten bestaat in de nieuwe samenstelling in totaal uit elf personen, plus ondersteunend personeel. Zij zetten zich in voor de belangen van slachtoffers van ongevallen. Met hulp en met schadevergoeding kunnen slachtoffers hun leven ook na een ongeval weer op de rails krijgen.

Van Tol: “Ik wil mensen graag helpen. Vanuit die behoefte, ben ik ooit de verpleging in gegaan. Het is diezelfde behoefte, gecombineerd met een sterk gevoel voor rechtvaardigheid, die maakt dat ik als letselschadeadvocaat wil werken. Ik vind het belangrijk dat aan het slachtoffer recht wordt gedaan. De letselschadepraktijk is complex en vaak zien slachtoffers door de bomen het bos niet meer. Deskundige hulp is belangrijk. Die hulp wil ik graag bieden, zodat het slachtoffer zich geen zorgen hoeft te maken over de vergoeding van zijn letselschade.”

Anneke van Tol studeerde van 1990 tot 1996 Nederlands Recht aan Universiteit  Leiden. Deze studie deed zij in deeltijd, naast haar werk als psychiatrisch verpleegkundige. Na vijftien jaar als algemeen en psychiatrisch verpleegkundige gewerkt te hebben, aanvaardde zij in 1997 een baan als docent Moot Court aan de Universiteit Leiden. In 1999 verruilde zij de theorie voor de praktijk en begon zij als rechtshulpverlener op de afdeling letselschade bij een rechtsbijstandsverzekeraar. Daar werd zij in 2007 advocaat en in 2013 rondde zij de Grotius specialisatie-opleiding Personenschade, Cum Laude af. Vanaf 2008 bekleedt zij daarnaast ook een functie als voorzitter van de klachtencommissie voor verzorgings- en verpleeghuizen in de regio Zuid-Holland Noord.

Wij heten Anneke van harte welkom.