Berntsen Mulder Advocaten logo

Afbeelding

Berntsen Mulder header afbeelding
09 april 2015

Advocaat Pierre van Geffen loopt zondag Marathon Rotterdam

Advocaat Pierre van Geffen van onze sectie arbeidsrecht doet zondag mee aan de Marathon van Rotterdam. Het is de eerste keer dat de fervente hardloper een marathon gaat lopen.

"Eigenlijk ben ik gaan hardlopen omdat ik mee wilde doen aan de 20 van Alphen in 2014," vertelt Van Geffen. "Ons kantoor is nauw betrokken bij de 20 van Alphen en ik wilde me niet laten kennen en ben gaan trainen. Het beviel me goed. Dit jaar deed ik voor de tweede keer mee aan 'de 20' en dat ging prima. Inmiddels loop ik wekelijks een paar keer hard. Rondjes van tussen de 5 en 15 kilometer."

Ultieme droom

Van Geffen. "Als je begint met hardlopen, begin je met rondjes in de buurt. Als je dan een tijdje wekelijks hardloopt, gaan je gedachten als vanzelf naar de ultieme droom van veel hardlopers: een marathon lopen. In de loop van vorig jaar had ik het idee dat ik de afstand aan zou kunnen en heb ik mij ingeschreven voor de Marathon van Rotterdam. Het is best spannend. In het trainingsschema is de langste afstand die je loopt 30 kilometer. En dan moet je tijdens de marathon toch nog 12 kilometer meer lopen."

Publiek

"Ik verwacht wel dat ik de finish ga halen. Mijn eindtijd kan ik niet voorspellen, maar ik hoop hem onder de vier uur te lopen. Het wordt in ieder geval mooi weer. Dan weet je dat er veel publiek langs de kant zal staan, dat lijkt me mooi om mee te maken."

De collega's van Berntsen Mulder Advocaten wensen Pierre uiteraard veel succes bij deze zware opgave!


UPDATE ZONDAG 12 APRIL: Pierre heeft de marathon uitgelopen. De finishlijn werd gepasseerd met een tijd van 3u.53m.07s.