Berntsen Mulder Advocaten logo

Afbeelding

Berntsen Mulder header afbeelding

Heeft u letselschade? Wij vertellen gratis en vrijblijvend waar u recht op heeft

Heeft u letselschade? Bent u gewond geraakt? Wat is er gebeurd?

LetselschadeBent u gewond geraakt als gevolg van een ongeval? Of is een dierbare overleden als gevolg van een ongeval? Dan komt er plotseling veel op u af. Problemen waar u niet om hebt gevraagd.

Schadevergoeding is niet het eerste waar u aan denkt. Toch is het belangrijk dat u hier tijdig aandacht aan besteedt. Voor u en voor later. Wij kunnen u helpen bij het krijgen van een passende schadevergoeding.

Hoe werkt letselschade?

De aansprakelijke partij moet uw schade vergoeden. U kunt daarbij denken aan:

  • medische kosten
  • kosten van revalidatie en hulpmiddelen
  • kosten van re-integratie
  • smartengeld
  • gemist loon of gemiste overuren

Maar er is nog veel meer. Berntsen Mulder Advocaten helpt u bij de afwikkeling van uw schade.

Wat kost het?

Wanneer wij uw belangen behartigen in een letselschadezaak, kost dat u in veel gevallen niets. De Nederlandse wet bepaalt namelijk dat de persoon die aansprakelijk is voor een ongeval, moet opdraaien voor de kosten. Deze aansprakelijke partij (meestal de verzekeraar van de aansprakelijke partij) moet daarom in beginsel onze kosten vergoeden. U hoeft zich daarover geen zorgen te maken en kunt zich volledig richten op uw herstel. Wanneer u hier meer over wil weten, schroom niet en neem contact met ons op.

Hoe werken wij?

Wij brengen samen met u uw schade in kaart. Wij stellen de veroorzaker van het ongeval aansprakelijk en verhalen uw schade op zijn aansprakelijkheidsverzekeraar. Wij werken transparant. Wij houden u voortdurend op de hoogte van de voorgang van uw zaak. U kunt uw dossier 24 uur per dag online bekijken.

Wie zijn wij?

Wij zijn met 21 advocaten en juristen klein genoeg om betrokken te blijven bij al onze klanten en groot genoeg om een speler van betekenis te zijn. De afdeling letselschade van ons kantoor telt 5 letselschade-advocaten en 5 letselschadejuristen en behandelaars. Elders op deze website treft u een overzicht van onze advocaten en juristen.

De letselschade-advocaten en juristen zijn allemaal doorgewinterde specialisten.

Wat is het Keurmerk Letselschade?

Ons kantoor draagt het Keurmerk Letselschade. De stichting Keurmerk Letselschade bevordert de kwaliteit van de letselschadehulpverlening en maakt deze kwaliteit inzichtelijk voor het slachtoffer. Hierdoor kan een slachtoffer verschillen tussen letselschadekantoren ontdekken en welbewust kiezen voor kwalitatief goede rechtshulp. Meer informatie over het Keurmerk Letselschade.

Denk goed na over uw letselschade-advocaat

Wanneer u een letselschade-advocaat zoekt, is het van belang goed na te denken over uw keuze. Een letselschadezaak kan een behoorlijke tijd duren. Het is onder meer afhankelijk van de ernst van het letsel en de vraag of er wel of geen discussie is over de aansprakelijkheid. In die tijd heeft u regelmatig contact met uw letselschade-advocaat of letselschadebehandelaar. Daarom moet er wederzijds vertrouwen zijn.

Bij ons kantoor kunt u altijd een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek voeren met een letselschade-advocaat of -behandelaar. Feit is dat wij de kennis, vaardigheid en betrokkenheid hebben die men van een letselschadekantoor mag verwachten.

Wilt u gratis contact?

Bel voor een afspraakU kunt altijd contact opnemen om een afspraak te maken met een letselschade-advocaat of -behandelaar. Dat kan via tel. 0172-424172. Gratis bellen kan ook via 0800-2355387.
Het verplicht u tot niets.

Ons team
Links op deze pagina ziet u ons team. Via de foto's kunt u ook de directe nummers en mailadressen van de letselschade-advocaten en -behandelaars vinden.

U kunt ook uw gegevens achterlaten via het contactblok rechts op deze pagina, dan bellen of mailen wij u.

Letselwijzer
LetselschadewijzerWilt u direct meer informatie geven en een vrijblijvend advies krijgen? Vul dan de Berntsen Mulder Advocaten Letselwijzer in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Ook dit verplicht u nog tot niets.


Kunt u niet werken door uw ongeval?

Uw baas kan loonkosten terugkrijgenWanneer u niet kunt werken door uw ongeval, is dat zeer vervelend. In eerste instantie voor u zelf. Maar ook voor uw werkgever.

Uw werkgever kan onder meer loonkosten (loonschade) en re-integratiekosten vergoed krijgen. Onze afdeling loonschade kent op dit gebied de klappen van de zweep en kan uw werkgever de zorg hiervoor uit handen nemen.

Uw werkgever kan ook gratis en vrijblijvend contact opnemen met onze afdeling loonschade. Wij leggen graag uit hoe het verhalen van loonschade in zijn werk gaat en wat wij voor uw werkgever kunnen betekenen.

Bel hiervoor met Heleen Veldink, jurist loonschade bij Berntsen Mulder Advocaten. Tel. 0172-427075. Een e-mail sturen kan uiteraard ook.