Berntsen Mulder Advocaten logo

Afbeelding

Berntsen Mulder header afbeelding

FAQ

Algemene vragen Berntsen Mulder Advocaten

Wat kost een advocaat?

Onze advocaten werken veelal op basis van een uurtarief. Daarnaast verrichten wij een aantal juridische diensten op basis van een vaste prijs. Een overzicht met deze zogeheten 'pakketten' vindt u op onze pagina met pakketten. Een advocaat zal de (te verwachent) kosten altijd met u bespreken.

Gratis

De kosten voor een letselschade-advocaat worden bij aansprakelijkheid door de wederpartij betaald. Voor cliënten is de inzet van letselschade-advocaten in dat geval dus gratis. Bovendien is een eerste gesprek altijd kosteloos.

Wat kost betaald parkeren?

Het parkeertarief bedraagt 1,90 euro per uur. Ofwel: 10 cent per 3,16 minuten. Wanneer u bij ons te gast bent, betalen wij uw parkeerkosten. Geef bij aankomst uw kenteken door aan de receptie en meld u bij vertrek weer af. Meer informatie staat op onze speciale 'parkeerpagina'.

Waar staan de parkeerautomaten?

Parkeerautomaten staan op een steenworp afstand van onze kantoren. Let op: wanneer u bij ons te gast bent, betalen wij uw parkeerkosten. Geef bij aankomst uw kenteken door aan de receptie en meld u bij vertrek weer af. Meer informatie staat op onze speciale 'parkeerpagina'.

Kaartje nodig? Kijk op onze contactpagina.

Mijn vraag staat hier niet tussen.

Wanneer uw vraag hier niet tussen staat, kunt u uiteraard contact opnemen met ons kantoor. Wij zijn telefonisch bereikbaar via tel. 0172-494345. Of per mail. Wilt u uw vraag aan een specifieke advocaat stellen? De contactgegevens zijn hier te vinden.