Berntsen Mulder Advocaten logo

Afbeelding

Berntsen Mulder header afbeelding

Parkeren bij Berntsen Mulder Advocaten

Betaald parkeren ► wij betalen de parkeerkosten voor onze klanten

Let op! Berntsen Mulder Advocaten is gevestigd in het centrum van Alphen aan den Rijn. En dat betekent: betaald parkeren.

Wij betalen de kosten voor het parkeren bij uw bezoek aan ons kantoor. U kunt hiervoor vóóraf uw kenteken aan onze receptioniste doorgeven, zodat wij uw auto kunnen aanmelden. Vergeet u niet zich ook weer af te melden?

 


Voor wie het zelf wil betalen:

In Alphen aan den Rijn kan worden betaald met 'kenteken-parkeren' (via de parkeerautomaat) en met 'mobiel parkeren' (via uw mobiele telefoon). Het zonenummer is 21200. Parkeren kost 1,90 euro per uur (10 cent per 3,16 minuten).

Parkeerautomaten

De dichtsbijzijnde parkeerautomaten staan op de Wilhelminalaan t.h.v. huisnummer 14, op de Doctor Lovinkstraat ter hoogte van het oude gemeentehuis, op de Javastraat, op de Ambonstraat en bij het gemeentehuis aan het eind van de Stevinstraat.

Per april 2015 kan niet meer met contant geld worden betaald bij de parkeerautomaten. Een instructiefilmpje over het gebruik van de nieuwe parkeerautomaat is hier te vinden.

Op de website van Parkeerservice is alles te vinden over kenteken-parkeren, mobiel parkeren, parkeergarage's en tarieven.

Parkeerwachters controleren met regelmaat. Info is ook op de website van de gemeente Alphen te vinden.